DemoOvan finns information om växthusen vi har att erbjuda. Modellerna upp till 19,3 kvm går förresten utmärkt att hämta på en vanlig öppen släpkärra och då ges 1200 kr i hämta-själv-rabatt. De större modellerna kräver en lång kärra då nockbalken är upp till 7 meter lång. Vikten är inga problem, ett växthus väger inte mer än mellan 300-500 kilo med glas. Det går även att få husen skickade hem till sig med Schenker Hemleverans.

Vi har ett visningshus monterat på Glasbacken som ni gärna få komma och titta på. Ring före och boka tid bara så jag är på plats just då. Huset är ett 19,3 kvm på mur, med bakre långsidan uppmurad. Givetvis är det försett med både glas och isolerplast så att ni kan se skillnaden mellan de två.

Leveranstiden på växthusen varierar kraftigt men de allra flesta husen finns att hämta inom 2-6 veckor. Om man frångår standradutförande kan det dock ta betydligt längre tid.

Nyhet

Nu har vi gjort det enklare för dig som vill bygga växthus. Vi kommer erbjuda allt från Förmontering av nockbalk till inoljning och sektionsmontering vilket gör det möjligt att montera ett helt växthus på endast en dag. Läs mer under fliken "Tillval" eller klicka här